Många kunder just nu.

Just nu har vi väldigt många gäster och vi hinner inte riktigt med att ta emot alla... Men vi jobbar så fort vi kan och gör vårt bästa!

Paus webshop

Just nu har vi så jätte mycket att göra på vår nya gård och hinner inte med webshopen. Därför har vi bestämt att pausa den några veckor... Hör av er om ni har några frågor!

Vänliga hälsningar Helen och Laurent

Smygöppning!!

Nu smygöppnar vi vår gård i helgen! Vi håller öppet vårt café och butiken fredag-söndag mellan 11.00-18.00. Veckan därefter är det samma tider och sedan utökar vi tiderna! Varmt välkomna!

VALNÖTTER!!

Nu har årets skörd av våra valnötter från Grenoble kommit! De går att beställa i vår webshop www.minfranskabutik.se De är lika fantastiska som vanligt! Vi köper dem direkt från vår valnötsbonde som vi känner sedan länge. Kvalitén ä garanterad och vi är mycket stolta över att få sälja dem!

Instagram

Efter att ha gjort uppdateringar på Facebook har vi fått önskemål om att följa oss på Instagram, så nu finns vi även där! Där heter vi lamaisonfrancaisehoganas. Så nu kan ni lätt följa vad som händer hos oss i Höganäs!
 

Kontakta oss gärna!

Under tiden vi inte har någon butik här i Skåne är ni välkomna att handla i vår webshop! För er som är tveksamma och har frågor, tveka inte att höra av er. Vi hjälper er mer än gärna! Om ni har problem med betalning över nätet eller behöver annan hjälp. Hör av er!
Hälsningar Helen och Laurent

Webshop

Nu har vi öppnat vår webshop! Klicka på länken på menyraden högst upp, så kommer ni direkt till vår nya webshop som heter Min Franska Butik! 

Skåneprojektet!

Nu håller vi på att förbereda vårt "Skåneprojekt". Till att börja med kommer vi att öppna en webshop med ett urval av vårt sortiment och därefter öppnar vi vår franska gård! Fortsättning följer...

Snart sista öppetdagen!

Den 23/5 kl. 16.00 stänger vi butiken i Göteborg för gott.
Berättar snart mer om vårt nya projekt i Skåne!!
I sommar sätter vi igång med vår webshop, för alla er som kommer att sakna våra varor!

Återkommer snart med mer info!